Tänään olin aika toimelias. Vein kaikki kierrätykseen sopivat tuotteet pois nurkista. Pahvit, metallit ja lasit lähipisteeseen. Pullot palautin Lidliin. Poika saa viedä huomenna ison kassillisen jätepapereita keräykseen. Näin vaalien alla tuota roskapostia vasta tuleekin ;-)

Päivällä katselin kissan kanssa tallennuksia. Viimeinen jakso Sydämen asialla (harmi että sarja loppui) ja perjantain jakso Puutarhaetsiviä. Iltapäivällä kävin tyttäreni kanssa Lidlissä. Tytär osti taas kaksi lavallista raejuustoa. Oli ollut taas kuntosalilla ja on tarkka syömisistään. Kotona keitettiin kahvit ja syötiin tuoretta ananasta.

Istutin tänään kesäkukkien siemeniä ja hyödynsin näin yläkuun. Juuri nyt kannattaa vaihtaa kukkiin mullat ja istuttaa uusia kukkia. Myös pistokkaat kannattaa istuttaa nyt.

Illalla tytär Kaukajärvelle suurten ostosten kera. Pojan kanssa sovittiin että saunotaan vasta huomenna (aamulla tai päivällä). Pojan pyykkejä ei taas muistettu pestä, mutta likapyykkiä oli vain muutama vaate. Poika on ensi viikolla Pirkkalan lennostossa koko viikon.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvin on nukuttu ja levätty

2. Mukavaa aikaa lasten kera

3. Kissa on ollut touhuissaan kun kotona oli kolme ihmistä