Kissa herätteli minua jo ennen kahdeksaa. Raapi ja rapisutteli sänkyni alla. Aamupalan jälkeen hain autoni huollosta ja kaikki on kuulemma OK. Lasku 146,30 euroa.

Maha oli jo aamusta kipeä ja sitä kipua kesti koko päivän. Otin kahteen kertaan buranan ja nyt illalla ei ole enää kipua. Voi tätä vanhenemista!

Lukonmäessä vakipaikassa oli perheen poika ja isä paikalla. Isä hoivasi sairastunutta poikaansa: pelasivat tietokoneella. Tein hommat ihan normaalisti. Lähtiessäni mies kyseli voisinko vahata heidän parketin. Suostuin, mutta ilmoitin samalla että moppauksen jälkeen lattian on kuivuttava ainakin tunti ennen vahausta.

Kävin tyttäreni luona syömässä ja vessassa. Nauratti tyttären huusholli: kaipaisi ammattiraivaajaa. Soiteltiin iltapäivällä ja naurettiin tätä juttua ;-)

Ikurissa oli kissat minua vastassa. Tavalliset hommat ja lisäksi tahrojenpoistoja sohvista ja nojatuoleista. Seuraavalla kerralla sitten ikkunoidenpesua.

Kotona olin ennen kuutta. Kaverini piti tulla miehensä kanssa kylään seitsemän maissa. Tein pikasiivouksen ja latasin kahvinkeittimen valmiiksi. Sitten kaverini soitti että eivät ehdi muuta kuin poiketa pihassa. Odotellessa ehdin haravoimaan melkein kaikki vaahteranlehdet roskikseen. Sain myöhästyneen joululahjan: Marja Tyrnin keittokirjan.

Päivän onnistumiset:

1. Auto on huollettu

2. Mahakipu loppui

3. Taas työtilauksia