Olisin saanut nukkua pitkään, mutta puhelin herätti jo klo 9.00. Tuli tilaus kaappien raivaukseen. Melkein heti soiton jälkeen tuli tilaus ikkunanpesuun.

Kävin autokorjaamolla kyselemässä huoltoaikaa. Paikalla oli vain apupoika ja sitten soittelin korjaamon omistajalle. Huolto tehdään huomenna!

Työmaalla olin kahden maissa. Pariskunta lähti kyläilemään ja minä jäin perheen kissan kanssa paikalle. Hommat ihan OK. Olivat ostaneet uuden imurin ja se olikin tosi kätevä: todella pitkä letku ja johto. Tehoja myös kiitettävästi.

Töiden jälkeen hain Siwasta kanasalaatin ja matkasin Kehräsaareen erään järjestön kevätkokoukseen. Toimin kokouksen sihteerinä. Kokous ihan OK. Tapasin monta tuttua ja juttua riitti.

Tytär soitti ja ilmoitti ostaneensa uuden jääkaappipakastimen. Se tuodaan hänelle perjantaina. Minä saan olla asentajaa vastassa. Juttu onnistuu: olen perjantaina tyttären naapurissa ikkunanpesussa. Asiakasta ei varmaan haittaa että pidän pienen tauon.

Illalla vein autoni korjaamolle huomista huoltoa varten. Siivosin auton turhista tavaroista ja niitä olikin paljon. Jätin lapun mitä kaikkea autolle pitäisi tehdä. Se öljynvaihto on kylllä se tärkein juttu. Aamupäivällä menen autoa hakemaan.

Pojasta ei ole kuulunut mitään. Täytyykin huomenna viestitellä ja kysellä onko tulossa lomille viikonloppuna.

Päivän onnistumiset:

1. Tilauksia satelee

2. Auto menossa huoltoon

3. Naapuri toi aamulla terotetut voimasakset ulkorappusille