Heräsin viiden aikaan aamulla rytmihäiriöön. Otin heti verenpainelääkkeeni ja join kaksi lasillista kylmää vettä. Katselin tallenteita telkkarista ja kissa tuli syliini. Kun kohtaus loppui, menin takaisin nukkumaan. Tänään muistin taas ottaa illalla magnesium pillerin. En tiedä miksi näen yöllä kauheita painajaisia? Yritän nukkumaan mennessä ajatella mukavia ajatuksia, mutta ne muuttuvat yöllä päinvastaisiksi.

Siskoni oli suistunut autollaan mutkaiselta ja mäkiseltä tieltä. Auto katolleen ja lunastuskuntoon. Ainoa vamma minkä hän sai, oli haljennut peukalon kynsi. Se viottui kun siskoni yritti avata turvavyötä roikkuen pää alaspäin autossa. Siskoni oli laittanut ja kiristänyt turvavyöt ohjeen mukaan. Onneksi auton sivuikkuna särkyi ja hän pääsi sitä kautta pois autosta. Sai apua ja kyydin lähitalosta. Onneksi ei käynyt pahemmin. Kiitos enkeleille!

Työpäivä oli ihan normaali. Eka asiakas oli kyllä taas tapansa mukaan tilannut lisäpalveluja. Lapussa luki: voisitko siivota kylpyhuoneen perusteellisesti? No joo, voisin jos vaan aika riittäisi. Alussa on sovittu kolme tuntia työajaksi ja hyvin se alkuun riitti. Mutta nyt perheessä on koira ja sillä on puruleluina puutikkuja. Yksistään koirankarvat saati sitten puutikun palaset (hankala imuroida paksuista matoista) lisäävät työaikaa.

Toisessa kohteessa ei ollut ketään paikalla kun saavuin (paitsi kissa). Perheen rouva saapui myöhemmin ja joimme hyvät kahvit yhdessä. Mies oli joutunut sairaalahoitoon ja ei ehkä pääse enää kotiinsa. Hommat ihan OK.

Illalla oli erään yhdistyksen hallituksen kokous Tammelassa. Hyvä ja napakka kokous. Kotona olin jo ennen kahdeksaa. Netti toimii hyvin. Eilen yhteys katkesi klo 23.00.

Elisan asentaja ei ole vieläkään soittanut ja sopinut asennusaikaa. Kiitolinjalta soitettiin: pesuaineet toimitetaan huomenna, vaikka tilausvahvistusta ei ole tullut.

Päivän onnistumiset:

1. Onneksi siskoni selvisi onnettomuudesta vähällä

2. Huomisille asiakkaille laskut tulostettuna

3. Iltalehden juttu on jo kommentoitu