Olin Ruotulassa viisi tuntia hommissa. Pitkä lista töistä odotti minua: ikkunat, ovet, lattiat, pölyt jne. Kaikki muut hommat tein paitsi laattasaumojen puhdistuksen. Jo pari kertaa olen esittänyt asiakkaalle että niitä ei saa puhtaaksi kuin höyrykoneella. Ikkunat pesin vain sisäpuolelta, muistaakseni näin sovimme. Perheen poika oli kotona kuumeisena ja mahataudissa. Toivottavasti tauti ei tartu.

Kotimatkalla kävin Messukylän kirjastossa uusimassa tyttäreni lainan. Sitten kotiin ja teetä ja leipiä valmiiksi. Katselin kissan kanssa tallennetun Tulkki-elokuvan. Elokuva oli ihan hyvä ja kissa nautti sylissänukkumisesta.

Aamulla sain soiton Elisalta. Tarjosivat nopeaa nettiyhteyttä ja tallentavaa digiboksia hintaan 39,30. Nykyinen nettiyhteys maksaa 42,50 / kk. Tartuin tarjoukseen, mutta nyt kaduttaa. Luin keskustelupalstoja ja siellä moititaan palvelua. Onko teillä kokemuksia Elisan viihdepaketista?

Soitin kaverilleni. Hän on lomalla Lapissa VR:n mökillä. Oli juuri toipunut kovasta mahataudista. Miesystävä oli sairastanut saman taudin aiemmin. Sovittiin tapaamista tulevalle viikolle.

Päivän onnistumiset:

1. Työt tuli tehtyä ripeästi

2. Kissanhoitoa illalla

3. Kirjoitettu pöytäkirja hyväksytty ja lähtenyt jakeluun