Jos vaan voivottelen surkeaa tilannettani, niin sehän vain kasvaa ja saa voimaa. Surkeutta on rahatilanne, huono terveys ja yleinen epävarmuus. No, pois se minusta! Jatkossa ajattelen vain positiivisia asioita ;-)

Tänään oli mukava työpäivä keskustassa. Ensin Hämeenpuistoon ja siellä meni pari tuntia. Asiakas oli paikalla ja juttelimme mukavia. Seuraava käynti sovittiin vasta viiden viikon päähän. Asiakas lähtee taas lomalle etelään.

Kävin syömässä Frenkkelissä Tivoli-ravintolassa. Ihan naurattaa siellä työskentelevä mies: näyttää ihan Sylvester Stannolelta ja on oikein tympeä. Hänet on varmaan pakotettu työskentelemään tässä kohteessa. Kanasalaatti oli kyllä ihan hyvää, vaikka mainostettua kastiketta en annoksesta löytänyt.

Matkalla Tampellan alueelle tapasin entisen asiakkaani mummon. Juttelimme melko kauan ja pelkäsin jo myöhästyväni seuraavasta kohteesta. Olin kyllä ajoissa ja paikalla oli asiakas.

Hän lähti ostamaan imuriin uusia pusseja. Teimme myöhemmin imurille täydellisen huollon: pussi ja suodattimet vaihdettiin. Osa suodattimista vain pestiin. Hommat ihan OK. Ehdin kotimatkalle klo 17.10 bussiin.

Kotona teetä ja leipiä kissa sylissä. Poika saapui kotiin bussilla kuuden jälkeen. Kävin vielä ruokakaupassa ja ostin leipiä, päällisiä, maitoa ja roiskeläppiä. Jo on sotapojalla evästä!

Päivän onnistumiset:

1. Yksi rästissä ollut pöytäkirja valmiina

2. Poika on taas lomilla

3. Muutin ajatukseni positiivisemmiksi