Aamupäivällä olin Ruotulassa. Hommat ihan OK ja perheen koira oli ihana kuten aina. Matkalla Kaukajärvelle pysähdyin Jankan Valintataloon ja ostin evästä.

Kaukajärvellä sain järjestellä keittiön kaappeja. Kaksi muovikassillista tavaraa lähti roskiin. Vanhentuneita eineksiä, mausteita ja ryynejä. Tulipa tilaa kaappeihin. Asiakkaan kanssa join kahvit ja tarjolla oli korvapuusteja.

Kaverini soitti minulle. Oli palannut eilen Karibian risteilyltä. Oli flunssassa jo lähtiessä ja koko loman oli sairastellut. Nyt vielä saikulla tämän viikon. Ei kiva. Olin kyllä mielissäni että hän on taas täällä ja voimme soitella päivittäin.

Kotona söin makaronilaatikkoa ja kissa nukkui sylissäni melkein kaksi tuntia. Katselin siinä samalla tallenteita ja aika kului hyvin.

Illalla soitin Aamulehdessä esiintyneelle henkilölle. Hän esitteli keittiötään ja julkaisi samalla reseptin. Ohjeessa oli häikkää ja nyt se korjataan. Nainen kiitteli yhteydenotostani ja lupasi pyytää Aamulehteen oikaisun. Taidan tehdä reseptin mukaan leipää lähiaikoina. Nyt kun ohjekin on selkeä.

Päivän onnistumiset:

1. Soitin ex-poikakaverille ja onnittelin nimppareista

2. Postitin siskolleni synttärikortin

3. Taas tulostin laskun asiakkaalle