Vain yksi työkohde tänään: olin Ruotulassa kolme tuntia. Vakipaikka ja vakihommat. Perheen koira sai taas rapsutuksia ;-)

Kotona tein pastaruokaa ja poika söi sitä myös. Katselin taas tallenteita ja kissa viihtyi sylissä. Leopoldista oli muuten tänään juttu Aamulehdessä. Juttua oli lyhennelty aika lailla, mutta ihan OK juttu.

Lähdin kampaajalle ja kuulin siellä monta "juorua" kuten yleensä. Nyt minulla on uusi pää ja uudet kulmakarvat. Hienoa! Kampaajalle kelpasi asiakkaani lahjoittamat tavarat.

Illalla vein pojan rautatieasemalle ja tietysti kovalla kiirellä. Pojalta unohtui kotiin kännykkä ja armeijan villapaita. Nyt on puhelinhiljaisuutta ensi viikon perjantaihin asti. Poika totesi että hän voi kyllä sähköpostitella.

Lähdin rautatieasemalta ja nappasin tyttäreni kyytiin yliopistolta. Meillä oli mukavat jutustelut. Kerroin tyttärelle että kotiimme oli tullut soitto tänään. Mies Kangasalta oli todennut että meidän Leopold muistuttaa kovasti hänen kadonnutta kissaa. Oli vielä todennut että voisi tulla kissaa katsomaan. Poika oli ollut puhelimessa ja soitto tuli silloin kun olin kampaajalla.

Päivän onnistumiset:

1. Iltalehden toimittaja soitti

2. Uusi pää ja uudet kulmakarvat

3. Juttu Aamulehdessä julki