Kello herätteli ennen yhtätoista. Olisin nukkunut pidempäänkin, mutta päivällä oli vaalipaneeli johon piti keretä. Sain kyllä rauhassa lukea Aamulehden ja nauttia aamupalaa. Pojan kanssa katselin yhdessä ylimääräisiä uutislähetyksiä Japanin tilanteesta.

Poika kyyditsi minut kaupunkiin. Vaalipaneeli oli hyvä, harmi vaan että paikalla oli vain kourallinen yleisöä. Kahvia sai juoda niin paljon kuin maistui. Kannattaa muuten tutustua eduskuntaehdokkaisiin. Nytkin jyvät eroittuivat akanoista. Ihan varma en ole vielä ehdokkaastani.

Tilaisuuden jälkeen menin Sokokselle. Piti ostaa perinteistä meikkivoidetta (Max Factor, 101 Ivory), mutta tietysti se oli loppu. Ostin sitten uutuutta: sivellinmeikkivoidetta. Saa nähdä kuinka siihen tottuu?

Poika haki minut kaupungista, kun soitin hakupyynnön. Ihan mukava vaihteeksi istua "repsikkana". Kotimatkalla haimme pitsat. Tytär soitti ja kertoi tulevansa huomenna käymään. Ajattelin huomisen ruuaksi hernekeittoa ja pannaria. Poika totesi että hernerokka tulee jo korvista ulos: armeijassa sitä on joka torstai. Huominen ruoka vaihtui lihamakaronilaatikoksi.

Päivän onnistumiset:

1. Kissan kanssa leikitty ja sylissä pidetty

2. Mukava kokous päivällä

3. Vieläkin riittää viikonloppua