Heräsin aamulla klo 8.00 kun kännykkä soi. Soittaja oli Kaukokiidon kuski. Ilmoitti että pakettini ovat ulkoportailla ja kannattaisi nostaa ne sisälle etteivät jäädy. Tilatut pesuaineet siis saapuivat. Tilasin 25 litraa ja toimitettiin 30 litraa. Tilausvahvistusta ei ole tullut! Tilausta en edes kuitannut.

Täytyy kyllä todeta että nämä pesuaineet ovat parhaita mitä olen koskaan kokeillut. Ihanat värit ja tuoksut! Ja tehoa on. Testasin heti aamulla niistä muutamia. Saa nähdä koska lasku tulee ja mikä on sen suuruus.

1301603741_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lähdin hommiin Messukylään ja soitin Elisalle. Kyselin asennusta. Heti soiton jälkeen soitti asentajien pomo. Kyseli olinko nyt kotona, asentaja olisi voinut tulla vaikka heti. Sovittiin että asentaja tulee huomenna klo 8.00.

Toinen työmaa oli Villilässä. Siellä oli kirje pöydällä. Viimeinen siivous on 28.4, muuttavat vuokralle toukokuulla. Kyselivät suursiivousta uuteen asuntoon ja myös voisinko jatkaa siivousta uudessa talossa. Talo valmistuu syksyllä. Lupasin tehdä kaikki pyydetyt työt.

Sitten matkasin keskustaan. Kävin Amurin Helmessä kahvilla ja sitten Aikalomiin kuuntelemaan myyntipuhetta lomaosakkeista. Aikaa piti varata puolitoista tuntia, mutta minä selvisin koko hommasta kolmessa vartissa. Palkkioksi sain 50 euron lahjakortin Stockmannille.

Hain tyttäreni kyytiin yliopistolta ja menimme Giganttiin katselemaan telkkareita. Totesin että telkkarin pitää olla vähintään 32 tuumainen. Kysyn huomenna asentajalta mitä vaatimuksia telkkarilla pitää olla. Kävimme vielä Prismassa kahvilla. Sitten kyyditsin tyttäreni kuntosalille ja matkasin itse kotiin.

Kotona kissa pyrki heti syliin. Katselin Martinan ja Eskon ohjelman Isku Kolumbiaan. Ihan kiinnostava juttu. Taidan seurata sitä.

Huomista varten pitäisi siivota, mutta taidan tehdä vain pikaraivauksen. Ehdin vielä aamullakin tehdä jotain ennen asentajan tuloa ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Työkysely emailissa ja siihen on jo vastattu

2. Pesuaineet kotona ja Elisan asentaja tulossa

3. Mukavat juttelut tyttären kanssa