Aamulla menin Messukylään hommiin ja sieltä suoraan Villilään. Tavallinen torstai ja vakihommat. Syömässä en käynyt, vaan söin eväitä ajomatkojen aikana.

Kolmas kohde olisi ollut Teiskontiellä, mutta asiakas ei ollutkaan paikalla. Soitin ovikelloa pariin kertaan ja sitten yritin soittaa asiakkaan kännykkään. Tuli ilmoitus ettei numero ole käytössä, tarkista numero. Kurkistelin vielä postiluukusta ja kysyin naapurilta tietoja. Naapuri ei tiennyt kertoa mitään. Jätin lapun käynnistäni ja yhteystiedot. Joko asiakkaani on sairaalassa tai sitten hän on kuollut. Toivottavasti minuun ollaan yhteydessä ja saan tiedon asianlaidasta.

Kotimatkalla kävin ruokakaupassa Kissanmaan Valintatalossa. Ostin leipiä, maksalaatikon, jauhelihaa, pasta-aineita, roiskeläpän ja maidon. Pojalla on taas syötävää ;-)

Kotona sain helmikuun tilit valmiiksi kirjanpitäjälle ja sitten lähdin poikaa vastaan rautatieasemalle. Paluumatkalla veimme tilipaperit kirjanpitäjän toimistolle. Kotona oli sauna valmiiksi lämpöisenä. Pojan kanssa uurastimme tonttiliittymän parissa: eli teimme lumitöitä ja saimme ajoluiskaa loivennettua. Onneksi sain apuja puolustusvoimilta!

Päivän onnistumiset:

1. Työt tehty, vaikka väsytti ja kyllästytti

2. Tilijutut viety kirjanpitäjälle

3. Nyt saunaan