Aamulla hain lehden ja huomasin että katumme oli karhuttu. Maantiekarhu oli vetänyt lumet ja jäät pois. Muuten hieno juttu, mutta tonttiliittymämme kohdalla oli rotvallin korkuinen reunus. Siis noin 20-25 cm. Ei siitä ihan reilusti voi autolla ajaa ettei pohja ota kiinni. Soitin katujen kunnossapitoon, mutta työnjohtajan kännykkä ei vastannut ollenkaan. Silottelin reunusta rautalapiolla jotta pääsin pihasta pois. Myöhästyin työkohteesta tunnin. Työt sujui ihan OK.

Kävin kotona kääntymässä. Ehdin juomaan teetä ja istumaan kissan kanssa telkkarin äärellä. Katselin uutuusohjelman: kaamein kämppä. Ihan humoristinen ohjelma, varsinkin Teuvo Loman oli hyvä.

Sitten kohti Ilvestä, tytär jo siellä minua odotteli. Vakuutusyhtiö Varma järjesti yrittäjille tapahtuman. Tarjolla oli hyvää ruokaa: salaatteja, hotdogeja, kanavartaita ja maissilastuja dippien kera. Jälkkärinä vohveleita hillon ja jäätelön kera. Kuuntelimme luennon yritysverotuksesta. Tyttärellä on aiheesta tentti ensi viikolla. Saimme vielä lahjaksi sateenvarjon ja älypelin. Tytär lähti kuntosalille ja minä matkasin kotiin.

Kotimatkalla poikkesin lähihuoltikselle, tietysti Teboilille. Ostin bensaa ja lasinpesunestettä. Hyvällä palvelulla lasinpesunestesäiliö täytettiin huoltoasemalla.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava ilta tyttären kanssa ja hyvää ruokaakin tarjolla

2. Poika soitti ja kertoi tulevansa huomenna lomille

3. Kissa on erittäin mukavaa seuraa