Päivällä matkasin Messukylään vakipaikkaani ja kissat siellä jo odottelivatkin. Makailivat pesuhuoneen lattialla nauttien lattialämmöstä. Tein työni nopeasti ja matkasin sitten Villilään. Ajomatkalla söin evääni: kolme Vuoksen piirakkaa.

Villilässäkin työt sujuivat hyvin. Evita-lehden toimittaja soitti ja haastatteli minua. Pohdinnassa oli miksi ihmiset eivät halua luopua tavaroistaan. Pyysin toimittajalta jutun sähköpostiini.

Ajelin keskustaan, kokouspaikalle Pirkanmaan Jätehuollon toimitilaan. En meinannut saada autoni ovia lukkoon. Onneksi käsilaukussa oli aseöljyä lukkoon ja vielä varmuudeksi lämmitin avainta sytkällä. Johan alkoi lukko pelittämään.

Kokous oli hyvä. Minä toimin sihteerinä ja kirjasin asiat muistiin. Tarjolla oli kahvia ja laskiaispullia. Kokous päättyi sopivasti ja ehdin poikaa vastaan rautatieasemalle. Soitin Helsinkiin ja peruin työjutun. Perustelin peruutusta lähinnä VR:n epävarmuudella. Minimissä matka-aikani olisi ollut yli neljä tuntia, mutta junien myöhästelyn takia se voisi venyä vaikka kuuteen tuntiin. Asiakas oli pettynyt ja samoin minä. Ehkä kesällä voisi palata asiaan ;-)

Illalla lämmitin uunin ja tein riisipuuroa. Kyllä autosotamiehellä on nyt syötävää tarpeeksi: makkarasoppaa, riisipuuroa, juustosämpylöitä, roiskeläppä ja riisifruttia.

Päivän onnistumiset:

1. Huomisille asiakkaille tulostettu laskut valmiiksi

2. Peruin epävarman kaukotyön

3. Poika on nyt lomilla