Aamulla matkasin bussilla Ikuriin ja vastassa oli perheen isäntä sekä kuusi kissaa. Miehen oli tarkoitus lähteä autollaan kaupungille, mutta ajoneuvo hyytyi pihaan. Lähti sitten bussilla matkaan. Tuli kotiinsa ennen lähtöäni ja joimme yhdessä hyvät kahvit. Juttua riitti kissoista ;-)

Kotimatkalla sain soiton Aamulehden toimittajalta. Haastatteli minua aiheesta: "kuinka vaatekaappi kannattaa siivota". Puhelu pätki koko ajan ja oli hankala kuulla kysymyksiä. Saan jutun kyllä sähköpostiini ennen julkaisua. Puhelun loputtua kännykästäni irtosi näytön suojalevy. Siis näyttöruudusta irtosi se ulommainen muovilevy. Sain sen jotenkin hinkattua takaisin kiinni. Illalla se irtosi vielä uudestaan. Taitaa olla puhelimen osto edessä.

Kävin kotona syömässä ja lähdin sitten Pyynikille vakiasiakkaan luokse. Hommat ihan OK. Kotona olin vasta kahdeksan jälkeen. Käynnistin tietokoneeni, mutta eihän se pelittänyt. Käynnistin pojan koneen ja soitin pojalle. Tuumasin että uusi kone on saatava. Poika tulee lomille perjantaina ja saa ehkä lomailla tiistaihin asti. Puhelun aikana oma koneeni käynnistyi!

Päivän onnistumiset:

1. Tietokoneeni toimii taas

2. Sähkölasku maksettu ajallaan

3. Kissa on ruokittu ja sen vessa siivottu ;-)