Heräsin jo yhdeksältä. Kumma juttu. Ehdin siinä aamulla sitten lukemaan Aamulehden tarkkaan ja monta muutakin lehteä. Raivasin siinä aamutuimaan lehtikasaa. Moni ilmaisjakelu oli jäänyt lukematta ja mainosposti myös. Sain aikamoisen kasan lehtiä vietäväksi kierrätykseen.

Siskoni soitti päivällä ja kehui tulevansa hakemaan talvirenkaani. Ne pitäisi vaan vaihtaa renun vanteilta fiatin vanteille. Kyseli saisiko työn tehtyä lähihuoltiksellamme. Ajatus oli minusta ihan älytön: lähteä nyt vaihtaan vanhoja renkaita vanteelta toiselle ja tasapainottamaan myös. Lähihuoltiksellamme ei ole rankaanvaihtopalvelua kuin sesonkiaikaan ja silloinkin jo vanteilla oleville renkaille. Kehotin siskoani menemään rengasliikkeeseen ja ostamaan uudet renkaat. En tiedä suuttuiko siskoni, koska ei ole tänään soitellut ;-)

No, toinen siskoni kävi iltapäivällä kahvilla. Paistoin meille lettuja kahvipöytään. Poika istui kanssamme kahvilla myös. Oli mukavat jutustelut. Annoin siskolleni punaviinipullon lahjaksi. Pieni korvaus monesta auttamisesta.

Illalla raivasin pukuhuonetta ja sain sen puolivalmiiksi. Aika kasa tavaraa lähti roskiin ja muut tavarat sain tiivistettyä aika minimiin. Ajopäiväkirja ei tullut vieläkään vastaan. Olen ihan varma että se löytyy sitten kun sen löytyminen on jo liian myöhäistä.

Illalla tein pitsaa. Pohjan tein ruispizzamixiä käyttäen. Pitsasta tuli oikein hyvää: täytteenä oli jauhelihaa, sipulia, tomaattia, ananasta ja juustoraastetta. Sitä sitten söin pojan kanssa kun katselimme Putoksen finaalia. Harmi ettei Harjakainen voittanut. Uskon kyllä että Timo tulee saamaan enemmän keikkoja kuin Munamies.

Soitin kaverilleni ja toivottelin hyvää matkaa. On lähdössä ensi yönä Karibian risteilylle miehensä kanssa. Kaverini poika matkasi samaan reissuun jo edellis yönä tyttökaverinsa kanssa. Lentokone oli buukattu täyteen, joten nuoret jäivät lennolta. Saivat molemmat 600 euroa korvausta ja pääsivät seuraavalla lennolla bisnesluokassa Floridaan New Yorkin kautta. Aika hyvä korvaus.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava kahvivieras ja hyvät jutustelut

2. Raivattu on

3. Nyt saunaan