1297019229_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään paistoi aurinko hetken aikaa. Tässä kuvassa näkyy pieni polku joka johtaa meidän ulkorappusille. Lumityöt on tehty aika minimillä: autolle tila pihaan ja sitten vaan polkuja ;-)

Poika meni eilen nukkumaan jo klo 22.00. Oli tosi väsynyt, koska ei ole pystynyt nukkumaan moneen yöhön kunnolla yskänsä takia.

Minä innostuin eilen siivoamaan täällä kotonakin. Imuroin alakerran, pesin pyykkiä ja pyyhin pölyjä. Kissa pelkää imuria: oli koko imuroinnin ajan kirjahyllyn päällä turvassa.

Tein aamulla riisipuuroa ja sitä söin pojan kanssa mustikkakeiton kera. Katselimme yhdessä Detroit 1-8-7 tallennuksen. Minä olin jo aamulla katsellut Ryhmä Pullmanin.

Ruuaksi tein uunipaistia ja perunamuusia. Ruoka oli sopivasti valmiina kun ex-poikakaverini tuli tuomaan halkoja. Yhdessä kannoimme puut pihavarastoon ja sitten syötiin. Poika oli myös ruokapöydässä: miehillä oli mukavat keskustelut armeija-aiheista. Sitten juotiin kahvit suklaapallojen kera.

Illalla vein pojan linja-autoasemalle ja poika pääsi matkaan kohti Parolaa. Tulee lomille vasta kahden viikon päästä. Kehoitin poikaa menemään taas lääkäriin, koska yskä ei tunnu loppuvan. Ainoastaan lääkkeet ovat nyt lopussa. Perjantaina pojalla on hammaslääkäri. Ja minulla huomenna (kääk!).

Tänään piti tulostaa tammikuun tiliote, mutta tulostuspaperia ei ollut tarpeeksi. Riitti juuri ja juuri laskun tulostukseen.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvää ruokaa ja seuraa tänään

2. Asiakkaalle tulostettu lasku huomiseksi

3. Nyt polttopuut riittävät kevääseen asti