Aamulla kävelin Nattariin vakipaikkaani. Tietysti perheen ihana koira toivotti minut tervetulleeksi. Ennen lähtöäni tuli paikalle perheen tytär poikakaverinsa kanssa. Kävelin kotiin. Poika oli laittanut autoni lämmitykseen pyyntöni mukaan. Kotona söin makkarasoppaa ja katseli tallennuksesta Sillä silmällä jakson. Kissa oli tietysti sylissä ;-)

Matkasin Hämeenpuistoon myös vakkariasiakkaan luokse. Autokatokseen oli tehty minulle tilaa: asiakkaan auto oli sivussa "sakkopaikalla". Hienoa että saan autoni parkkiin ilman maksua. Hommat ihan OK ja sovittiin seuraava aika.

Kotimatkalla poikkesin erään asiakkaani luona. Vein hänelle tilatut tarvikkeet. Tämä oli jo kolmas reissu "tällä teemalla". Pakkasten loputtua tämäkin palvelu toivottavasti loppuu;-)

Kävin vielä ruokakaupassa, toiveena ettei viikonloppuna tarvitse liikahtaa mihinkään kotoa. Ostin tarvikkeita niin että voin tehdä huomenna pitsaa ja sunnuntaina kinkkukiusausta. Kävin myös eläintarvikeliikkeessä ostamassa kissalle kuivamuonaa.

Huomenna vieraaksi tulee ehkä molemmat siskoni ja yksi kaverini miehensä kanssa. Tai sitten heistä ei tule kukaan. Saa nähdä.

Niin, kompostoriani kyseltiin tänään ja siskoni havitteli edellisen autoni talvirenkaita. Kompostorin myynti tyrehtyi siihen kun se on jäässä. Siskoni tarkistelee sopiiko renkaat 155/70 renkaisiin 155/80 ?

Päivän onnistumiset:

1. Mukava ja lyhyt työpäivä

2. Tiskit on tiskattu (kone tiskas)

3. Viikonloppu alkoi