Aamulla olin Ruotulassa vakipaikassa. Asiakas soitti jo eilen ja selitti että heillä on putkimies aamulla töissä ja sitten tulee nuohooja paikalle. Putkimies oli komea kuin mikä ;-) Harmi että hän sai hommansa valmiiksi nopeasti ja lähti sitten pois. Tilalle tuli uljas nokisutari ja minä sain kuitata käynnin. Laitoin työurakan jälkeen ripsiväriä ja lähdin raivauskohteeseen.

Hain R-kioskilta kolmioleivän ja energiajuomaa. Asiakas halasi minua ja toivotti tervetulleeksi. Viimeisestä raivauksesta olikin aikaa muutama kuukausi. Asunto oli hienossa kunnossa, ainoastaan vaatehuone kaipasi siistimistä. Toimittaja ja valokuvaaja tulivat paikalle. Kuvausta ja haastattelua kesti yli kaksi tuntia. Asiakkaan kanssa sovittiin uusia aikoja.

Illalla hain tyttäreni ja matkasimme Hervannan Lidliin joka on Duo kauppakeskuksessa. Tytär halusi ostaa raejuustoa, mutta sitä oli vain neljä purkkia myynnissä. Myyjä soitti pyynnöstämme Jankan Lidliin ja siellä olikin tuotetta enemmän. Laittoivat raejuustot takahuoneeseen odottamaan meitä. Näin tytär sai 22 purkkia ostettua. Riittää vähäksi aikaa ;-) Ostin Tiimarista tulostuspaperia.

Piti vielä illalla käydä kaverilla kahvilla, mutta meni liian myöhäiseksi. Soiteltiin ja soviteltiin käyntiä meikkineuvontaan. Ehkä kahden viikon päästä viikonloppuna pääsemme testailemaan meikkejä.

Kotipihassa odotti lumityöt. Auran jäljestä oli portilla iso kasa lunta. Ja lumi oli kuin betonia. Todella raskasta hakata ja siirtää. Pihassa ollut lumi oli kevyttä. Saisi jo lumentulo loppua!

Päivän onnistumiset:

1. Poika soitti ja kertoi että on parantumassa

2. Tammikuun tiliote tulostettu

3. Huomiseksi tulostettu kaksi laskua asiakkaille