Aamulla matkasin Lukonmäkeen klo 11.20. Paikalla oli vain kissa. Se seurasi toimiani tarkasti. Sain hommat tehtyä juuri ja juuri aikataulussa.

Kävin Siwassa ostamassa evästä: banaani, rahkavaahtoa, karjalanpiirakka ja energiajuomaa. Söin eväät parkissa ja sitten Kaukajärvelle uuden asiakkaan luokse.

Perheen mies vei kaikki matot pihalle ja uurasti niiden kanssa. Minä imuroin ja moppasin. Yhdessä vaihdoimme olohuoneen järjestystä: sohvan ja sairaalasängyn paikat vaihdettiin. Työaika 2,5 tuntia.

Kotona söin ja katselin telkkaria. Varasin kissan matopillerin valmiiksi taskuuni ja houkuttelin kissan viereeni. Sain survaistua pillerin kissan suuhun, mutta kissa sylki sen pois. Illalla apunani oli naapuruston leskirouva ja saimme pillerin annettua. Tuli siinä samalla vaihdettua kuulumiset ;-) Rouva hakee uutta asuntoa ja omakotitalo on myynnissä keväällä.

Poika soitti ja kertoi että oli tänään kuumeisena hoitanut kyyditykset. Menee vasta huomenna lääkäriin. Toivottavasti poika saa taas toipumislomaa ja saa olla kotona.

Illalla maksoin laskuja ja olin tosi tyytyväinen kun yrityksen tilillä oli katetta.

Päivän onnistumiset:

1. Sähkön tasauslasku yllätti: palautusta yli 40 euroa

2. Uusi vakiasiakas saatu

3. Kissan matokuuri valmis