Eka työmaa oli Järvensivulla. Asiakkaan oven lukko ei toiminut kunnolla, hyvä kun sain itseni sisälle. Onneksi laukussani oli aseöljyä ja laitoinkin sitä lukkoon ja oven kieliin. Jopa toimivat!

Toisella työmaalla oli vastassa perheen äiti, poika ja koira. Koiraa sai helliä kunnolla ja pojan kanssa keskusteltiin kumpi on parempi Munamies vai Harjakainen. Harjakainen voitti ja poika äänesti täällä. Valitettavasti pitkään jatkunut asiakassuhde loppui tänään: perheen äiti oli irtisanonut itsensä (johtajan pallilta) ja on nyt kotona ainakin kesään asti. Pitkä työmatka (päivässä yli 3,5 tuntia oli puuduttanut). Annoin avaimen pois ja sain itselleni pullon punaviiniä. Ottavat yhteyttä taas tarvittaessa.

Kolmas kohde oli Tammelassa. Ennen töitä kävin kahvilla Aamuruskossa ja söin siellä eväsleipäni. Työkohteessa imuroin ja moppasin kissojen kera. Asiakkaan tytär tuli paikalle ja sitten me joimme yhdessä hyvät teet. Asiakas raivaa eli pussittaa huomenna vaatteitaan lahjotukseen. Sovimme seuraavan ajan ja toivon että silloin on väljempää ;-)

Illalla tein ison kattilallisen makkarasoppaa. Jopa on pojalla huomenna syötävää! Keitto on nyt jäähtymässä ulkorappusilla.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava ja toimiva työpäivä

2. Ruokaa on nyt valmiina jättiannos

3. Kissa mouruaa ja haluaa syliin