Aamulla lähdin työmailleni bussilla. Ostin asiakkaalle Tolua. Soitti eilen ja pyysi ostamaan. Työt alkoivat vasta klo 11.00. Asiakas lähti hammaslääkäriin kahdentoista maissa ja minä jäin hommiin. Poislähtiessä vein asiakkaan roskat, pahvit ja kartongit piharoskiksiin.

Kävin Finlaysonin alueella syömässä Tivolissa. Italialainen mies teki hyviä tanskalaisia voileipiä suomessa: näin se homma meni. Ruoka oli hyvää ja sitä oli paljon. En jaksanut ihan kaikkea edes syödä.

Sitten Tampellan alueelle. Hommat ihan OK. Asiakas oli paikalla ja juttelimme vaikka mitä. Erityisesti eri yritysmuodoista. Suosittelin kommandiittiyhtiötä lähinnä halpojen kilometrien takia.

Olin kotona ennen kuutta ja heti vaan lumitöihin. Aura oli taas tehnyt ison vallin pihan ajoväylälle. Kyllä taas sai huhkia että piha tuli kuntoon. Siskoni piti tulla tänään käymään, mutta hän ei ehtinytkää. Juttelimme illalla puhelimessa melkein tunnin.

Niin, kissan petinä sain olla illalla. Kissa nukkui sylissä melkein kaksi tuntia. Sitten se leikki foliopalalla 20 minuuttia. Otin suklaata kirjahyllystä ja siinä tipahti lattialle foliota. Se riitti kissalle leluksi.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä ja napakka työpäivä

2. Poika ilmoitti että tulee lomille huomenna

3. Kissa on kiva