Heräsin yhdentoista maissa. Olin saanut tekstarin aamulla yhdeksän aikaan, mutta en herännyt siihen. Torstaina sain tiedon että on mahdollisuus saada vapaalippu Asta-messuille. Vastasin silloin että OK. Mitään kommenttia ei tullut, vasta kun nyt aamulla. En lähtenyt messuille: pakkasta oli 23 astetta ja autoa olisi pitänyt lämmittää. Tapaaminen olisi ollut klo 12.00 pääportilla.

No, keitin teetä ja söin Vuoksen piirakoita. Katselin kissan kanssa Ryhmä Pullmanin. Kissa nukkui sylissä tyytyväisenä. Siinä putkeen meni Frasierin jaksotkin. Iltapäivällä ruokana oli palviryynimakkarat ja sitten kahden tunnin päikkärit päälle ;-) Tänään tuli siis valvottua vain noin 11 tuntia. Aikamoista unentankkausta.

Päikkäreiden jälkeen katselin sekä Suomen että Amerikan Idolsia. Aina kun joku menestyi ja pääsi jatkoon, niin minä sain kyyneleet silmiini. Olin niin onnellinen heidän puolesta. Ja kissa kehräsi sylissäni.

Kirjanpitäjä oli vastannut sähköpostiini: joulukuun alvit noin 600 euroa. Vastasin että tarvitsen vielä tili- ja viitenumeron maksua varten. Inventarion ja ajokilometrit lupasin hoitaa helmikuun aikana.

Päivän onnistumiset:

1. Nukuttu on ja hyvin

2. Koivuhalkoja haettu sisälle kuivumaan

3. Huomiseksi tulostettu lasku asiakkaalle