Aamupäivällä olin Messukylässä vakipaikassa. Kissojen kanssa hommat hoitu juoheesti. Kävin Jankan Valintatalossa ostamassa evästä. Samalla hain pakettini ärrältä. Taas Yves Rocherin paketti oli postitettu ärrälle, vaikka minulla on asiamiesposti lähelläni. Täytyypä kommentoida asiaa YR:lle. Samalla kyllä moitin hienoa 35 euron lahjaa: vartalo- ja silmänympärysvoide sekä rihkamasormus ;-(

Villilässä olin ihan aikataulun mukaan. Ihan normihommat sielläkin. Ajoin nopeasti kotiin kissan luokse. Lämmitin uunin ja katselin telkkaria. Kissa nukkui sohvalla selällään. Kaikki tassut kohti taivasta! Pitäisi olla aina kamera käsillä että saisi näitä hauskoja tilannekuvia.

7 päivää lehti ei ollut postilaatikossa. Kävin vielä illalla tarkistamassa postilaatikon: jos lehti olisi vahingossa mennyt naapurille ja se olisi palautettu.

Päivällä soitin Aikamatkoihin ja varasin esittelyajan. Sain kutsun esittelyyn ja palkkana on 50 euron lahjakortti. Joskus vuosia sitten olen käynyt vastaavissa esittelyissä ostamatta mitään. Eli kuittasin vain itselleni lahjan. Ja sain samalla melkein sylkemiset päälleni. Päätin etten koskaan mene vastaavaan esittelyyn. Mutta taas kokeilen irtoaako lahjakortti "helpolla".

Päivän onnistumiset:

1. Työt sujui helposti

2. Illalla kissan kanssa leikkimistä

3. Tietokone toimii hyvin