Eilen ja tänään on Vuodatus ollut kummallinen. Kirjoituksia ei pääse editoimaan ja muutenkin toiminta tökkii.Taidan laittaa Tuomakselle viestiä.

No, aamulla heräsin klo 4.00. Kaurapuuron keitin klo 4.30 ja taksilla ajelin rautatieasemalle viiden maissa. Nukuin melkein koko junamatkan. Ihme ettei vaunuosasto ollut tyhjä herätessäni. Kuorsasin varmasti aika äänekkäästi!

Taksilla Pasilaan Maikkarille. Tietysti taksikuski ei tiennyt oikeaa osoitetta. Kiersimme rakennusta, kunnes löytyi alapiha ja "uutiset-kyltti". Olin ajoissa ja menin heti maskeeraukseen. Haastattelu sujui melko hyvin.

Sitten taas taksilla rautatieasemalle. Juna oli myöhässä 20 minuuttia. Join matkalla kahvin: pahvimukillinen maksoi 2,20 euroa. Kotimatka sujui hyvin: heti kun pääsin pysäkille niin Paunun bussi tuli paikalle.

Kotona pikainen syöminen ja sitten Nattariin. Hommat ihan OK ja koiruus oli ihana. Perheen tytär piipahti poikakaverinsa kanssa kotonaan.

Illalla hain pojan linja-autoasemalta ja samalla kyydillä pääsi tytär kotiinsa. Haimme maitoa lähikaupasta ja joimme hyvät kahvit. Poika sai taas katsella äitinsä esiintymistä telkkarista.

Kotona poika siivosi kissan oksennuksia ja vaihtoi valaisimeen uudet loisteputket. Nyt menen nukkumaan ja pesen hyvät meikit pois.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä reissu Helsinkiin

2. Mukava työpäivä

3. Kivaa illalla lasteni kanssa