Täytyy nyt heti kehua Vuodatuksen ylläpitoa. Jälleen kerran sain vastauksen kysymykseeni todella pikaisesti. Kiitos Mikael! Vika oli kuin olikin omassa päässä eli tietokoneessani. Nyt kuvat näkyvät ja käyttöliittymä toimii hyvin. Poikani huolsi koneeni: muutama päivitys puuttui jne.

Univelat on kuitattu: nukuin yhteentoista asti. Päivällä vain laiskottelin. Aamupala kahden Aamulehden kera kesti kauan. Eilinen lehti odotteli postilaatikossa lauantain lehden kanssa.

Iltapäivällä kävin Prismassa ruokaostoksilla. Ostin myös kukkia: 10 tulppaania vain 3,90 €. Saa nähdä innostuuko kissa kukista. Kissan kanssa on muuten leikittävä päivittäin, se oikein odottaa leikkihetkeä. Tänään se hyppi melkein metrin korkealle lelunsa perässä.

Ruuaksi tein lihamakaronilaatikkoa ja pataruokaa. Pataan laitoin viljapossun fileitä (olivat alessa), perunoita, porkkanaa ja sipulia. Vähän vettä nesteeksi ja sekaan pippurit, (yksikyntinen) valkosipuli, laakerinlehtiä ja suolaa. Ihana tuoksu siitä ruuasta tuli.

Länsi-Savon toimittaja soitti illalla. Haastattelu kesti yli 20 minuuttia. Kuten yleensä puheeni rönsyili sinne ja tänne. Pyysin toimittajalta jutun sähköpostilla, jotta voin tarkistaa sanomiseni. En oikein päässyt toimittajan kanssa samalle aallonpituudelle ja epäilen tuliko jutusta hyvä.

Päivän onnistumiset:

1. Vuodatus toimii taas täälläkin

2. Hyviä ruokia valmiina

3. Nyt saunaan