Heräsin aamulla puhelimeen. Nainen kyseli teenkö töitä lauantaisin. Kerroin että joo joskus satunnaisesti. Hän kyseli hintaa ja laskutustapaa. Olisi halunnut minut järjestelemään keittiön kaappeja muuton keskelle. Kävi selville että kohde olisi Nokialla. Kerroin että asun ihan toisella puolella Tamperetta, toivottelin onnea että saisi toisen järjestelijän näin pikaisella aikataululla. Nainen soitti prepaid-liittymällä ja vaikutti epäilyttävältä. Ehkä ylireakoin, mutta en halunnut töitä vapaapäiväkseni ja niin suuren ajomatkan päähän.

Laitoin kaverilleni onnittelut tekstarilla kun olin hakenut Aamulehden laatikosta. Hän oli saanut exänsä kanssa myytyä omakotitalon. Hintapyyntö oli 420 tuhatta euroa. Olivat vähän joutuneet tinkimään hinnasta, mutta onneksi ostaja löytyi. Talo oli myynnissä melkein kolme vuotta. Suunnittelimme kevääksi matkaa Edinburghiin. Syksyllä piti matkata Lontooseen, mutta se jäin suunnittelun asteelle. Toivottavasti tämä matka onnistuu ;-)

Iltapäivällä tein lumityöt, putsasin auton ja laitoin sen lämmitykseen. Sitten lähdin ostamaan kissalle kuivamuonaa. Kissa ketale (kultainen ketale) esittää nirsoa ruuan suhteen. Yleensä kyllä aamulla ruokakuppi on tyhjänä ja kissa mankuaa lisää ruokaa. Kauppamatkalla vein tyttärelle kaunot.

Kotimatkalla poikkesin kaverillani kahvilla. Hän oli siivonnut kellaria nykyisen ja entisen miehensä kanssa. Tavaraa oli edelleen ihan tolkuttomasti varastossa. Osa romua ja osa sopivaa myyntiin.

Päivän onnistumiset:

1. Pesukone ja pyykkikone "pyörimässä"

2. Mukava kahvittelu kaverin luona

3. Matkasuunnittelu alkoi nyt