Aamulla soitti MTV kolmosen toimittaja. Kysyi pääsisinkö huomenna aamulla paikalle klo 6.00. Tuumasin että minunhan pitäisi lähteä liikeelle jo klo kolme aamuyöllä ja tuskin juniakaan silloin liikkuu. Kerroin että viime viikolla olin ylen aamutelkkarissa ja majoituin silloin hotelliin. Toimittaja vähän nikotteli ja lupasi palata asiaan. Jos hänestä ei kuulu, asia jää tähän tai siirtyy myöhemmäksi. Eipä kuulunut. Ehkä huomenna haastateltavana on hesalainen kollegani? Hän oli vinkannut minusta tälle toimittajalle.

Yksi ainoa työkohde tänään ja se oli Ruotulassa. Hommat ihan OK. Perheen koira on kodinhoitohuoneessa ja päästän se "vapaaksi" ennen lähtöäni ja saan silloin siivota kodinhoitohuoneen. Nyt en saanut koiraa takaisin huoneeseen. Koira meni sohvapöydän alle ihan littanaksi. Onneksi perheen poika tuli paikalle ja näin koira sai jäädä vapaaksi.

Matkasin Ikeaan. Siellä oli todella väljää ei siis missään jonoja. Kävin syömässä riistajauhelihapihvit ja ostin tyttärelle tavarat vaatehuoneeseen. Itselleni ostin pattereita, puolukkahilloa, sipulirouhetta ja juustoa. Vein tyttären tavarat hänen kellarikopperoon.

Kävin eläintarvikeliikkeessä. Ostin kissalle kuivamuonaa, märkäruokaa ja hiekkaa. Lasku noin 50 euroa.

Kotona keitin teetä ja katselin kissan kanssa yhdessä Die Hardin. Olen nähnyt sen ainakin 10 kertaa, mutta se on aina niin hyvä.

Päivän onnistumiset:

1. Hienoa että yritysideani on nyt tapeetilla

2. Mukava reissu Ikeassa

3. Kissa tulee pyytämättä syliin. Ja on muuten painava otus ;-)