Tänään oli vain kolme tuntia töitä. Ruotulassa oli perheen koira vastassa. Se tottelee minua jo todella hyvin: ei hypi eikä riehaannu. Hommien jälkeen matkasin kotiin ja lämmitin ruokaa. Katselin telkkarista tallennetun Koko potti 2. Sitten pienille päikkäreille. Kissa ei tullut viereeni vaan se kiipesi kirjahyllyn päälle nukkumaan.

Herätyskello soi ja lähdin heti kohti Tammelaa erään yhdistyksen hallituksen kokoukseen. Järjestäytymiskokouksessa minut valittiin taas varapuheenjohtajaksi. Hallitus uudistui ja kokous oli hyvä. Jaa vähän hyvät tarjottavat jälleen.

Kyyditsin erään eduskuntavaaliehdokkaan kotiinsa ja automatkalla paapatin sekä yksinhuoltajien että yksinyrittäjien tilanteesta. Asioihin on saatava korjausta! No ehdokas kysyi tulisinko heidän puolueen tilaisuuteen puhumaan / kommentoimaan. Tarkkaa aikaa ei sovittu.

Kotimatkalla kävin ruokakaupassa. Tapasin kaupassa asiakkaani tyttärensä kanssa. Juttelin myös naapuruston miehen kanssa. Illalla uunissa paistui alemyynnissä olleet broitsunkoivet.

Päivän onnistumiset:

1. Postilaatikossa tyhjää: ei siis edes laskuja

2. Mukava päivä ja ilta

3. Kokouksessa saatiin monta asiaa eteenpäin