Äitini kertoi aikoinaan että jos vuoden ensimmäinen vieras on mies, tulee vuodesta onnekas. No, niin tulee siis tapahtumaan meillä. Yllätysvieras oli tänään mies: lasteni isä tuli yllättäen kylään.En meinannut tunnistaa miestä: edellisestä tapaamisesta oli aikaa muutama vuosi.

Mies oli jopa melkein selvinpäin. Olen aikoinaan hänelle sanonut että on koska vaan tervetullut meille, kunhan on selvistä päin. Joimme kahvit yhdessä ja poikakin oli kahvipöydässä. Juttelimme mukavia ja minä sekä poika saimme halaukset. Vein miehen Holvastiin autollani: meni jollekin kaverilleen...

Kotona katselin tallennettua elokuvaa Kevät koittaa Hitlerille ja se oli todella hauska. Suosittelen! Torkahdin hetkeksi sohvalle ja sitten lähdin tyttären luokse. Joimme kahvit ja sitten aloimme raivauksen. Siivosin keittiön kaappeja ja tytär lastasi jätepapereita, pahveja ja metalleja kierrätykseen. Hommassa meni melkein neljä tuntia. Tytär teki juustorieskoja ja niistä innostuneena minä tein illalla perunarieskoja. Päivällä oli ruokana nakkeja ja perunamuussia ja sitä muussia jäi yli. Lisäsin muussiin kananmunan, sämpyläjauhoja ja maitoa. Nostin kokkareet pellille ja paistoin 250 asteessa noin 20 minuuttia.

1293914596_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Päivän onnistumiset:

1. Miesvieras ekana vieraana

2. Tyttären luona mukavaa raivausta

3. Nyt kipeää olkapäätä hautomaan saunaan