Aamulla lähdin klo 9.38 bussilla kohti Ikuria. Paikalla oli perheen mies ja kissat. Hommat ihan OK, lisähommana pesin uunin. Lasku jäi pöydälle...

Kotimatkalla tapasin bussissa vanhan tuttuni. Vaihdettiin kuulumiset, eli kerrottiin mitä lapsille kuuluu. Olipa mukava tapaaminen. Pääsin vaihdolla seuraavaan bussiin nopeasti ja olin kotona jo ennen kolmea. Kotona söin makaronilaatikkoa ja katselin telkkaria.

Kissa tuli taas pyytämättä syliini. Luulin että sen jalassa oli kynsi tai muu vastaava. Mutta se olikin mato! Lähdin hommiin Pyynikille ja soitin tyttärelleni. Tytär haki matopillereitä apteekista.

Tein hommat Pyynikillä ja hain tyttäreni kyytiini. Epäilin että kissan madotuksessa tarvitaan ainakin kaksi ihmistä. Yllätys: annoin pillerin kissalle melkein ongelmitta. Vähän kakoamista, mutta ei ollenkaan raapimista. Saa nähdä kuinka homma onnistuu huomenna ja ylihuomenna?

Tytär keppikäveli kotiinsa ja minä kävin suihkussa. Poika ilmoitti aamulla että pääsee lomille vasta kahden viikon päästä. Nyt viikolla on alokkaiden kuljetuksia uimaan ja ampumaan. Viikonloppuna soittokunnan kuljetuksia.

Päivän onnistumiset:

1. Uusia tilauksia

2. Kissa sai matopillerin

3. Tyttären kanssa mukavat jutustelut