Nukuin tietysti pitkään. Kissa tuli herättelemään kymmenen maissa ja se olikin mukava herätys. Söin aamupalaa ja töllöttelin telkkaria. Ensin toki luin Aamulehden. Mietin että varmaan nyt "mediajulkisuuden" takia kannatttaisi laittaa tuohon lehteen mainos ;-)

Iltapäivällä lämmitettiin sauna. Poika kävi siellä ensin ja minä sitten jälkilämmössä. Söimme eilistä siskonmakkarasoppaa ja leipiä.

Illalla vein pojan rautatieasemalle. Poika tulee taas huomenna lomille. Huomenna hänellä on ajokeikka ja muutto. Muuttavat A-taloon eli tekevät tilaa uusille alokkaille. Huomenna "vanhat" pääsevät pois armeijasta.

Kotimatkalla vein tyttärelle luistimet (hokkarit). Kotoa löytyi kahdet luistimet: yhdet kaunot ja yhdet hokkarit. Tytär haluaa myös kaunot itselleen ja toimitan ne hänelle viikonloppuna. Otin tyttäreltä lainaksi kaksi dvd:tä: Paholainen pukeutuu Pradaan ja Neljät häät ja yhdet hautajaiset. Jospa ehtisin ne katsomaan viikonloppuna.

Kotona tulostelin huomiseksi laskuja asiakkaille. Menen keskikaupungille bussilla koska se kannattaa. Joutuisin maksamaan noin kuuden tunnin pysäköinnin keskustassa ja se ei ole halpaa. Yritän saada huomenna ilmaiset liput Juicen muistokonserttiin. Komediateatterin lipunmyynti aukeaa klo 10.00.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava ajokeli tänään (pakkasta vain 6 astetta)

2. Sauna piristi

3. Ainakin olen nukkunut tarpeeksi