Aamulla lähdin bussilla Ikuriin (kissaperheeseen) ja se olikin päivän ainoa työkeikka. Toisaalta hyvä aloittaa kevyesti sairasloman jälkeen. Juuri kun pääsin asiakkaan pihaan, puhelin soi. Asialla oli ylen toimittaja Helsingistä. Kyseli ehtisinkö keskiviikkona heti aamulla tv-lähetykseen? Lupasin ehtiä ;-)

Ikurissa hommat ihan OK. Asiakkaalle tuli postilähetys ja minä kuittasin sen. Perheen mies tuli kotiinsa ennen lähtöäni ja joimme yhdessä kahvit. Juttelimme kahvin äärellä tietysti kissoista. Matkasin keskustaan ja yritin shoppailla. Homma ei onnistunut, tuli vaan hiki.

Tuleva tv-esiintyminen toi paineita. Mitä vaatetta päälle ja mitkä kengät? Kiersin kauppoja, mutta aivan turhaan. Mitään sopivaa ei löytynyt. Olin jo ihan nälästä heikko kun pääsin kotiin kuuden maissa.

Syöminenkin unohtui kun aloin lyhentelemään housujani. Samalla löysin kadoksissa olleet kengät. Tarkistin hotellivarauksen ja yhteystiedot yleen. Nyt pitää vielä päättää laitanko lähetykseen vihreän vai ruskean paitapuseron.

Päivän onnistumiset:

1. Kutsu telkkariin. Toivottavasti en sitten yski ;-)

2. Mukava työpäivä

3. Huomisille asiakkaille tulostettu laskut