Päivä kului ilman suuria ihmeitä. Nukuin hyvin ja heräsin kymmenen maissa. Luin lehden aamupalan kera. Sitten töllöttelin telkkaria ja kissa tuli pyytämättä syliini. Iltapäivällä söin nuudeleita ja menin päikkäreille.

Heräsin tyttäreni puhelinsoittoon. Sovittiin että noudan hänet kaupungista ennen viittä. Menimme tyttären kaverin luokse Hatanpäälle. Saimme sieltä kyytiin ison tv-tason. Olikin aika ährääminen että saimme sen auton sisälle. Sain tyttäreni kanssa riidankin aikaiseksi. Tytär sanoi että olin kuin 2-vuotias. Toinen riidan aihe tuli siitä kun ruovin liikennevaloissa ylämäessä. Saimme molemmat riidat sovittua tänään. Ja huumorihan siinä auttoi.

Sitten poikaa vastaan rautatieasemalle. Kyydissä oli kolme ihmistä, 150 cm tv-taso, armeijalaukku sekä kaksi käsiveskaa. Hyundai on tilaihme. Matkasimme Kaukajärvelle ja kävimme paikallisessa lähikaupassa. Sitten tyttären luokse. Lapset kantoivat tv-tason tyttären asunnolle ja sitten me joimme hyvät kahvit.

Pojan kanssa kotiin. Poika laittoi vaatteensa pesukoneeseen, siivosi kissan vessan ja imuroi yläkerran. Minä laitoin lihaa uuniin paistumaan. Huomenna on ruokana muussia ja uunilihaa.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi työtilaus tänään

2. Mukava kahvihetki tyttären luona

3. Huomisen ruuat ostettu