Heräsin aamulla jo kahdeksan maissa, siis reilusti ennen kellonsoittoa. Kurkku oli kipeä, nenä tukossa ja palelsi ihan vietävästi. Mittasin kuumeen, mutta lämpöä oli vain 36,6 astetta. Pää oli kuin Haminan kaupunki, mutta oli pakko lähteä töihin. Eihän yrittäjä voi sairastaa.

Ekassa kohteessa meni kolme tuntia. Perheen mummo tuli paikalle tyttärentyttärensä kanssa. Juttelimme niitä näitä. Tämä nainen neuvoi minulle hyvän flunssankarkoituksen: kuumaa vettä, rommia ja hunajaa. Taidan kokeilla sitä vasta viikonloppuna, jos silloin on vielä flunssa.

Toinen kohde oli keskustassa. Siellä oli paikalla perheen koira, poika ja isäntä. Hommat ihan OK. Ennen kolmatta kohdetta kävin Aamuruskossa kahvilla ja söin toastin.

Kolmas kohde oli Teiskontiellä. Oli taas mukavat jutustelut eläkeläismiehen kanssa. Sovittiin seuraava käynti ja sain maksun käteisellä.

Kotona mittasin taas kuumetta: 37,1. Join teetä hunajan kera. Join myös kuumaa mustaviinimarjamehua. Lääkettä en ottanut: se on vasta viimeinen keino. Juuri äsken mittasin lämpöni: 36,8 astetta. Eli aika hyvältä näyttää.

Päivän onnistumiset:

1. Alvit ja yrityksen vakuutus maksettu

2. Taidan voittaa tämän flunssan

3. Poika soitti: on tulossa lomille perjantaina