Nukuin taas hyvin: heräsin klo 12.20. Näin hyviä unia, tämä lomailu on ihanaa. Olin vielä yöpuvussa kun yllätysvieras tuli.

Ex-poikakaverini tuli kahville ja meillä oli mukavat jutustelut. Vähän juttuja häiritsi miehen nykyinen tyttöystävä joka soitteli koko ajan. Kyseli exältä: mitä sinä siellä oikeen teet, mikset jo tuu jne. Oli mustis ja ihan turhaan. Me vaan joimme kahvia ja juttelimme mukavia. Puhuimme kyllä ihan asiaakin, lähinnä kiinteistökaupoista.

Kahvittelun jälkeen lähdin kaverilleni kahville. Juttelimme monista asioista. Tarjolla oli karjalanpiirakoita ja wiinereitä. Kaverini on menossa huomenna töihin VR:lle.

Kotona laitoin tiskit koneeseen ja kone päälle. Otin pakkasesta leipiä sulamaan. Siivosin jääkaapin: vanhentuneet tuotteet lähtivät roskiin. Ilalla tein vielä hyvää nakkisoppaa.

Poika soitti illalla. Kuljetukset oli menneet OK. Poika oli vaan unohtanut että automaattinen linja-auto käynnistetään jarrupoljin pohjassa. Huomenna poika kuljettaa porukkaa Ahveniston hautausmaalle.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava yllätysvieras

2. Kiva kahvittelu naapurissa

3. Mukava puhelu pojan kanssa