Heräsin jo kymmenen jälkeen. Kohta soi puhelin ja asiakkaani kyseli siivousta. Kysyi voisinko tulla jo tänään ja minä lupasin olla paikalla klo 13.00. Ajoin taloyhtiön vierasparkkiin ja se olikin iso lumipöykky. Luulin että ilman tönäysapua en pääsisi siitä sitten pois.

Lähteminen onnistui ilman tönäystä, mutta tuli toinen ongelma. Auton rattilukko meni päälle enkä saanut sitä millään pois. Olen minä ennenkin saanut rattilukon vapautettua, mutta en tässä autossa. Nyt se napsahti ekaa kertaa päälle. Soitin automyyjälle (jolta autoni ostin) ja hän antoi hyvät neuvot. Ratti vapautui ja pääsin matkaan.

Tässä kohteessa pitää viedä aina matot pihalle. Niin nytkin. Tamppausteline oli ihan lumessa ja sen ympärillä oli lunta noin 70 cm. Tein ensin lumityöt: onneksi rapun tuulikaapissa oli kola ja lumilapio. Asiakas oli oikein mielissään että sai minut tänään luoksensa. Kotimatkalla hain itselleni ja pojalle pitsat Linnainmaan Kotipitsasta.

Tytär kyseli suksiaan ja monoja. Vein ne hänelle illalla. Aikoo mennä hiihtämään. Edellisestä kerrasta onkin muutama vuosi ;-) Kotimatkalla kävin ruokakaupassa.

Päivän onnistumiset:

1. Yrityksen tililtä sain siirrettyä rahaa lainanhoitoon

2. Auto-ongelma ratkesi

3. Asiakas maksoi käteisellä