Aamulla olin Messukylässä hommissa pari tuntia. Sitten Munkkimiehiin syömään kalafileitä. Kiireellä Villilään. Tavallisen siivouksen ohessa oli saunan ja pesuhuoneen pesu. Yritin puhdistaa laatoista kalkkijäämiä etikan ja ihmesienen avulla. Osa lähti ja osa jäi. Laitoin saunan lämpiämään lähtiessäni.

Kurvasin kohti Pirkkalaa ja onneksi käytössä oli navigaattori! Kohde oli ihan perämettässä, osa matkaa sujui ilman katuvaloja. Arvioin siivousajaksi kolme tuntia ja samalla ilmoitin asiakkaalle että ovat liian syrjässä toimialueeltani. Kiitteli kumminkin käynnistäni ja arviostani.

Illalla oli vielä erään järjestön hallituksen kokous. Hyvät tarjottavat ja mukava kokous. Sain kirjapainolta lahjaksi kirjan: Sinkkunainen etsii seuraa. En tiedä saivatko kaikki hallituksen jäsenet lahjaksi saman kirjan, vai oliko lahjat valittu henkilön mukaan ;-)

Kotimatkalla otin tyttäreni matkaan yliopiston pysäkiltä. Tytär luki kotona Seiskan ja laittoi kavereileen lehden lahjatilaukset. Vein tyttäreni Kaukajärvelle klo 22.00. Sitten laskuja tulostelemaan asiakkaille. Taas on yksi epäselvyys yhdessä laskussa. No, asia selviää huomenna.

Päivän onnistumiset:

1. Pakkanen on lauhtunut

2. Lattiaremontti on valmis

3. Asiakkaalta kiitosta tänään