Aamulla olin vakikohteessa yhdentoista kieppeissä. Siellä odotteli lappu ja kääritty matto. Pyysivät tuulettamaan ja tamppaamaan olohuoneen maton. Matto oli todella ISO ja painava plyyshimatto: noin 4x3 metriä. Tiesin että en saa sitä edes mattotelineelle yksin. Imuroin maton oikein hyvin ja se mielestäni riitti.

Toisessa kohteessa oli perheen isä paikalla. Myöhemmin saapui perheen poika kaverinsa kanssa paikalle. Pelottelin vahingossa koiraa: oli piilossa sängyn alla ja minä tuuppasin sinne imuria. Onneksi koira antoi anteeksi: se suukotteli minua.

Kolmannessa kohteessa oli normisiivoukset. Seuraava käynti on 17.12 perjantaina. Silloin vien käteismaksukuitin asiakkaalle.

Pojalta tuli viestiä: huomenna on Tuomion päivä. Häntä jännittää huominen koe. Kirjalliset klo 8.00 (armeijan bussikuski) ja mahdollinen inssi (klo 10.00). Poika luulee että minä tuomitsen hänet. Laitoin viestiä että täällä peukutetaan ja kävi kuinka vaan niin hän on rakas. Soitin molemmille siskolleni ja pyysin myös heitä pitämään huomenna peukkuja.

Päivän onnistumiset:

1. Jälkiverot maksettu

2. Laskuja lähetelty

3. Mukava keli: pakkasta alle 10 astetta