Taas nukuin pitkään: heräsin vasta puolenpäivän maissa. Olin kuulevinani sänkyni alta rapinaa, mutta ehkä se oli vain unta? Hiiriä ei ole näkynyt ja kissa tekee päivittäin tarkistuskierroksen koko taloon.

Iltapäivällä lähdin pojan kanssa Hämeenkyröön. Sitä ennen minä tein lumityöt ja putsasin auton suuren lumikerroksen alta. Otimme juustokakun matkalle mukaan.

Hämeenkyrössä oli molemmat siskoni, toisen siskon tytär ja tyttären tytär. Myös vanhemman siskoni mies. Lisäksi oma tyttäreni poikakaverinsa kanssa. Joimme yhdessä kahvit ja juttelimme mukavia.

Ajokeli oli aivan kauhea. Onneksi poika oli kuskina ja matka sujui hyvin. Poika selitti että kaistanvaihdoissa lumivallin yli, on kaasua vaan lisättävä. Jos kaasua hellittää, niin varmasti päätyy pöpelikköön.

Juustokakkuni oli ihan pilallinen. Neljän tähden illallisen ohje oli ollut väärä: mitat oli alunperin kahvikupillisia ja ne oli suoraan muutettu deseiksi. Eli noin puolet liian vähän sokeria ja jauhoja. Muutenkin ohjeessa oli virheitä. Nyt ohje on päivitetty nettiin, mutta se on liian myöhäistä.

Päivän onnistumiset:

1. Turvallinen reissu Hämeenkyröön ammattikuskin kyydissä

2. Lumityöt tehty kaksi kertaa ja olipa se mukavaa ulkoilua ;-)

3. Kissalle kelpaa Latzi