Sain aamulla klo 8.30 tekstarin: meni se shit läpi. Eli poika pääsi kirjallisista läpi. Inssiajo piti olla kymmeneltä, mutta mitään tietoa ei tullut. Laitoin pojalle tekstarin yhden maissa ja ennen kahta tuli viesti läpimenosta. Onnittelin kovasti. Kiitos Teille peukuttajille! Tämä juttu toimii aina.

Aamulla soi ovikello ja naapuruston mies oli ovella. Kysyi voisinko hakea hänen tyttärensä ja tyttären tyttären Nattarin Salesta. Hain tytöt ja vein heidät mummolaan. Miehen auto ei ollut lähtenyt käyntiin. Neuvoin hänelle naapurini hinauspalvelua.

Messukylässä vakipaikassa hommat ihan OK. Kävin syömässä Munkkimiehissä maksakastiketta perunoiden kera. Kaverini ex-mies tuli sinne kahville. Miehellä oli uusi look: irokeesikampaus. Olipa todella kauhea kampaus. En puhunut siitä mitään, mutta muuten juttelimme kuulumisia.

Raivausasiakkaani soitti ja ehdotti peruutusta illalle. Oli kuulemma lonkka kipeä. Samainen asiakas on perunut jo aikaisemminkin, mutta luotan että hän on rehellinen. Piti sopia uutta aikaa illalla, mutta soittoa ei kuulunut.

Lähdin Villilään. Siellä odotteli pyyntö saunan ja pesuhuoneen pesusta vielä ennen joulua. Ehdotin että vakikäynnilläni ottaisin aikaa enemmän ja tekisin työn siinä samalla.

Päivän onnistumiset:

1. Poika pääsi inssistä läpi

2. Mukavat puhelut pojan ja tyttäreni sekä siskojeni kanssa tänään

3. Töitä riittää hyvin