Voihan vietävä! Täällä epätoivoisesti etsin osoitteita ja kirjoittelen (joulumielellä) joulukortteja. Osan saan huomenna postiin ja osa jää ylihuomiselle.

Aamulla olin Ruotulassa. Taas oli lappu odottamassa: imuroi kaikki sängyn ja sohvien aluset. Vessat myös puhtaaksi eli pöntöt ulkoapäin myös. Ensi viikolla ei kuulemma tarvitse tulla siivoamaan: minulla on siis maanantaikin vapaana. Hienoa! Lahjana oli kolme kynttilää. Perheen koiraa sain oikein kovistella että sain sen takaisin kodinhoitohuoneeseen. Koira olisi halunnut vain makoilla sängyssä.

Kävin Messukylän kirjastossa hakemassa tyttärelle tenttikirjan. Sitten Lukonmäkeen. Siellä oli maalarinainen paikalla. Kivat juttelut ja hommatkin tuli tehtyä OK. Matkalla Pyynikille hain Turtolan Hesestä kanahampurilaisen.

Pyynikillä työt sujui hyvin. Siellä oli lahjana luomukahvia. Kotimatkalla kävin Kirjatorilla ostamassa joulukortteja. Hallituskadun postista ostin postimerkkejä. Ostin Sokokselta lohisalaattia ja söin sen tyttäreni luona. Vein tyttärelle kirjan ja juttelimme aika kauan mukavia juttuja tyttären asunnolla. Soitin pojalle: tulee lomille torstaina ja lähtee takaisin varuskuntaan sunnuntaina.

Päivän onnistumiset:

1. Lumityöt on tehty

2. Osa joulukorteista valmiina

3. Kaksi päivää joululomaan