Aamulla oli pakkasta 22 astetta. Auto oli lämmityksessä pari tuntia ja sitten lähdin Järvensivulle. Pääsin perille ja samalla huomasin että mukana oli väärä avain. Takaisin kotiin ja oikea avain mukaan. Tein hommat tosi kiireellä, koska aika oli varattu hammaslääkäriin. Asiakas oli varannut minulle joululahjan: serveettejä ja kynttilä. Soitin asiakkaalle ja sain luvan laittaa autoni lämmitykseen heidän pihapistokkeeseen.

Hammaslääkäri teki tarkastuksen ja luulin että se oli siinä. Mutta lääkäri löysi suuren reiän etuhampaastani ja totesi että siitä saattaa olla harmia juhlapyhinä. Niinpä alkoi poraamaan. Ihmettelin kun ei puudutettu. Luulin että hammas on kuoletettu enkä siksi tunne mitään. Lääkäri ihmetteli kun en valittanut yhtään. Hammasta ei ole kuoletettu, vaan juurikanavaan on kasvannut luuta? Otettiin vielä röntgenkuvatkit. Varasin kaksi uutta aikaa tammikuulle.

Hain läheisestä ravintolasta mukaani ruokaa ja söin sen matkalla Tiiliruukinkadulle. Siellä hommat ihan OK. Paikalla oli jo joulukuusi ja neulasia oli pitkin lattiaa.

Kolmas työmaa oli Teiskontiellä. Asiakas oli aika vaitonainen. Yleensä meillä on ollut hyvät juttelut. Kysyin mieheltä painaako joku juttu häntä. Kuulemma ei. Saatiin sentään jotakin juttua aikaiseksi ;-)

Kotona katselin kissan kanssa telkkaria. Remppamiehestä ei ole kuulunut mitään. Onkohan jo saanut hommansa valmiiksi? En ole käynyt kellarissa.

Päivän onnistumiset:

1. Ekaa kertaa paikkaus ilman puudutusta

2. Aikataulu piti nippa ja nappa

3. Kissaa sai silitellä sohvalla