Heräsin vasta kymmeneltä: työpäivä alkoi klo 12.30 Tammelassa. Oltiin sovittu viisi tuntia raivausta, mutta se lyheni neljään ja puoleen. Asiakas touhusi todella aktiivisena ja saimme yhdessä aikaan paljon. Roskiin ja kierrätykseen lähti aika monta nyssäkkää. Homma jatkuu torstaina. Urakan jälkeen joimme yhdessä kahvit ja sain maistella asiakkaan superfuudeja.

Sitten poikaa vastaan linja-autoasemalle. Poika kyytiin ja tytärtä vastaan Tammelaan. Kävin ruokakaupassa ja ostin juustoja, nakkeja, leipää, maksalaatikkoa, karjalanpiirakoita ja maitoa. Tytär tuli kyytiin ja matkasimme kotiin.

Keitimme kahvit ja laitoin ruuan "tulelle". Ennen ruokaa joimme kahvit karjalanpiirakoiden kera. Ruokana oli tex mex-pataa. Illalla kyyditsin tyttäreni Kaukajärvelle.

Ihanaa kun viikonloppu alkoi. Minulla on kyllä huomennakin työpäivä. Leinolassa omakotitalon muuttosiivous. Työaika luultavasti 2-3 tuntia. Tytär ja vävykokelas tulossa huomenna tai sunnuntaina kylään. Pitäisi siis siivota ja raivata täällä kotonakin.

Päivän onnistumiset:

1. Mammografiasta tuli tulos: kaikki OK

2. Ihanaa kun molemmat lapseni olivat kotona tänään

3. Yritykseni uusi nettisivu on julkaistu