Aamulla tein mustikkapiirakkaa. Se kärähti hieman, vaikka munakello oli toiminnassa. Luulen että munakellon minuutit eivät ole täsmällisiä.

Tein vielä loppusiivousta: siirsin roinaa sängyn alle ja saunalle. Lopulta meillä oli aikas siistiä. Tytär ja vävykokelas saapuivat klo 13.30. Joimme yhdessä kahvia (minä, tytär ja poika) ja teetä (vävykokelas). Meillä oli oikein mukavat keskustelut. Tytär oli tehnyt omenapiirakkaa.

Tytär soitti myöhemmin ja kyseli mielipidettäni hänen poikakaveristaan. En voinut muuta kun kehua. Vähän poika oli hiljainen, mutta sen ymmärtää koska meidän perhe ei ole siitä hiljaisimmasta päästä ;-)

Ex-poikakaverini tuli puiden kera. Lastasimme niitä yhdessä pihassa olevaan laatikkoon. Tarjosin miehelle jauhelihakiusausta, kahvia ja piirakoita. Maksoin puut ja annoin lisäksi miehelle kahvipaketin. Uudella työmaalla Helsingissä kuulemma kaivattiin kahvipakettia kahvikimppaan.

Illalla vein pojan linja-autoasemalle. Keli oli huono: pakkasta ja lumituiskua. Pyyhkijät jäätyivät tuulilasiin. Kotimatkalla poikkesin tyttären asunnolla. Vein hänelle omenapiirakan lopun ja vaniljakastikkeen. Sai lisäksi pari elokuvalippua. Pojan liput ovat vanhenemassa tiistaina, joten tytär saa hyödyntää ne. Vein vielä kaksi laskua asiakkailleni ja yhden käteislaskun postiin.

Päivän onnistumiset:

1. Mukavat vieraat tänään

2. Ruoka ja tarjottavat oli hyviä

3. Uusi blogini on päivitetty