Päivän ensimmäinen asiakas oli Härmälässä. Pesin kolme ikkunaa ja sitten imuroin, moppasin ja pyyhin pölyjä. Hommat sujuivat nopeammin kuin olin ajatellut. Asiakas tuumasi että hän pesi aikoinaan keittiönsä ikkunaa ja siihen kului tunti. Minä pesin kolme ikkunaa ajassa 1,5 tuntia. Jaa vähän olen nopea ;-) Asiakas oli oikein tyytyväinen siistiin huusholliinsa ja vaihdoimme vielä olohuoneeseen maton. Koko asunto tuoksui tosi raikkaalle siivouksen jälkeen.

Sovittiin seuraava käynti joulukuulle ja silloin raivataan. Laitoin jo laskun postiin, mutta samalla huomautuksen että kannattaisi varata aikoja vielä tälle vuodelle lisää. Näin tulisi hyödynnettyä kotitalousvähennystä paremmin.

Kävin kotona syömässä ja sitten kohti Pyynikkiä. Perheen mies oli vastassa. Rouva oli joutunut sairaalaan, koska leikattu polvi oli alkanut oireilemaan. Paikalla kävi vielä pesukoneenkorjaaja ja sitten perheen mies lähti vaimoaan tapaamaan.

Olin kotona seitsemän jälkeen. Soitin vakuutusyhtiöön ja kerroin että taidan vaihtaa autoni vakuutukset toiseen yhtiöön. Juttelun aikana sain säästettyä vakuutusmaksuissa 145 euroa vuosimaksuissa.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava uusi asiakas

2. Kaksi uutta tilausta tänään

3. Vakuutusmaksuja alennettu