Aamulla menin Messukylään ja siellä oli kissat päiväunilla. Häiritsin niitä meluamalla imurin kanssa ;-) Hommat ihan OK ja sitten poikkesin Munkkimiehiin syömään makkarapihvejä.

Kovaa kyytiä Villilään ja nopea siivous. Kaikki hommat tuli kyllä tehtyä kunnolla. Rutiinilla vaan saa joskus aikaa kirittyä. Oli kiire kotiin, koska ex-poikakaveri siellä odotteli.

Mies oli saanut pätkittyä luumupuiden rankoja ison kasan. Koivuhalot oli pinottu pihavarastoon hienosti. Poliisit olivat pysäyttäneet hänet Lempäälässä ja ottaneet autosta rekisterikilvet pois. Auto oli katsastamaton ja sakkoahan siitä tuli. Ajoaikaa oli luvattu klo 17.00 asti. Joimme kahvit yhdessä kinkkupiirakan kera. Mies kertoi että nykyinen naisystävä on mustasukkainen ja ihmetteli miksi minulle tuodaan puita. Ihan turhaan mustanaamioi, me olemme vaan kavereita. Olemme tunteneet toisemme noin 18 vuotta. Siinä ajassa seurustelimme noin 10 vuotta.

Illalla olin katsomassa tyttäreni lentopallopeliä. Tyttären joukkueesta oli tänään kuva Aamulehden Morossa. Tytär tuli illalla tänne kotiin lukemaan Seiskaa ja illalla vein hänet Kaukajärvelle. Vein illalla lokakuun tilipaperit kirjanpitäjälle.

Päivän onnistumiset:

1. Polttopuita on riittävästi

2. Kivat kahvittelut exän kanssa

3. Jouluvaloja asenneltu kotiin