Päivällä oli kaksi vakikohdetta: Järvensivu ja Tiiliruukinkatu. Eka ihan OK, mutta Tiiliruukinkadun läheltä en löytänyt parkkipaikkaa. Piti ajaa maksulliseen Koulukadulle. Parkkirahaa ei ollut tarpeeksi, joten ajaksi jäi vain tunti ja kymmenen minuuttia. Tietysti perheen rouva oli paikalla ja tätä tapahtuu todella harvoin. Tein työt nopeasti tiku-takutahtiin ja totesin että seuraavalla kerralla olen pidempään.

Sitten ajoin Hatanpäälle. Hain kaupasta ruokaa ja menin erään keskusjärjestön toimistolle syömään. Paikalle tuli pj, taloudenhoitaja ja sihteeri. Vähän ihmettelivät paikallaoloani. Kokoukseen oli tulossa lehden uudet päätoimittajat ja minähän olin se poispudonnut. Lähdin ennen kokousta pois.

Menin rintaklinikalle mammografiaan. Olipa hyvä ja asinantunteva palvelu. Litistely kesti alle viisi minuuttia eikä tehnyt yhtään kipeää.

Työväen teatterilla olin ajoissa. Sain liput yhteyshenkilöltä ja varasin itselleni ja siskolleni kahvit väliajalle. Siskolle piti varata sekä suolaista että makeaa kahvin kanssa. Oli kuulemma nälkäinen. Sisko porhalsi paikalle noin minuuttia ennen määräaikaa. Näytös oli hyvä, pisteitä annan kahdeksan.

Täällä kotona oma tietokoneeni ei taaskaan mennyt nettiin. Olen taas pojan koneella. Onneksi poika on tulossa viikonloppuna lomille. Saa taas korjailla ongelmia. Uuden koneen osto olisi paikallaan.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava teatteri-ilta siskon kanssa

2. Onneksi pojan koneella pääsi nettiin

3. Tapasin pahan naapurini ja juttelimme muutaman sanan