Remppamies tuli aamulla ennen yhtätoista. Tutkailimme yhdessä lattiaa sekä ylä- että alapuolelta. Mies haluaisi purkaa lattiaa, jotta saisi selville rakenteen. Lupasin että senkun vaan käy tutkailemassa kunhan ehtii. Minä kyselen rakenteista tekijöiltä ja laitan sitten viestiä miehelle. Hyvä että projekti on alulla ;-)

Kiirehdin Messukylään ja sain hommat tehtyä nopeasti. Ehdin Munkkimiehiin syömään porsaspataa ja sitten kohti Villilää. Matkalla sain soiton jossa kysyttiin asiointiapua ja koiran ulkoilutusta. Pari kertaa viikossa jouluun asti. Mielummin tiistaisin tai torstaisin iltapäivällä. Piti todeta että valitettavasti kalenteri on ihan täynnä.

Käväisin kotona ja sitten Liuttuun muuttosiivoukseen. Asunto oli melkein tyhjä, mutta pölyä ja roskaa oli vielä aika lailla. Mies antoi minulle avaimet ja lähti sitten pois. Melkein heti sen jälkeen asunnosta paloi sulake. Laitoin imurin pistokkeen eteisen pistorasiaan ja silloin pimeni eteinen, olohuone, vaate- ja kylpyhuone. Ainoastaan keittiöön ja makuuhuoneeseen jäi valot.

Ei auttanut muu kuin lähteä rimputtelemaan naapureiden ovikelloja ja kyselemään lainaksi sulaketta. Yläkerran rouva oli avulias ja kävimme monella ovella. Nainen juoksi kuin kärppä rappusia ja minä läähätin perässä. Lopulta sulake löytyi ja sain valot asuntoon.

Vein kotimatkalla avaimen asiakkaalle ja selitin sulake-episodin. Joku oli asentanut kuuden ampeerin sulakkeen kympin paikalle. Nyt paikalla on oikea sulake. Asiakas kyseli laskua: lupasin toimittaa sen piakkoin.

Päivän onnistumiset:

1. Ehdin pitämään ruokatunnin

2. Vein illalla tyttäreni kaupunkiin pikkujouluihin ja ehdimme juttelemaan monta asiaa matkalla

3. Lattiaremontti on aloitettu