Päivä alkoi klo 11.00 Linnainmaalla ja tässä kohteessa meni vain pari tuntia. Ensin vaihdoin vanhalle rouvalle uudet petivaatteet ja sitten normaalia siivousta: matot pihalle jne. Ihmettelin kaksi kertaa kun vesihana juoksi täysillä: ensin keittiössä ja sitten kylpyhuoneessa. Kysyin olivatko ne tarkoituksella päällä. Eivät olleet. En tiedä mistä koko episodi johtui?

Kävin kotona syömässä ja sitten neljäksi Pyynikille. Perheen mies poikkesi kotonaan ja lähti sitten kuntosalille. On lähdössä huomenna tulkin hommiin ulkomaille. Toivottelin hyvää matkaa.

Olin kotona seitsemän jälkeen ja lämmitin heti uunin. Meillä on aika viileää, koska nuukailen lämmityksen kanssa. Yläkerrassa on lämmöt minimillä, paitsi viikonloppuna kun poika on lomilla.

Uudelle nettisivulleni ei oltu tehty tänään muutoksia. Toivottavasti homma etenee huomenna. Sitten minun pitäisi itse siirtää uudet sivut palvelimelle. Mitähän siitäkin tulee? Tietääkö joku pitääkö vanhat sivut poistaa, vai asennetaanko uudet niiden "päälle"?

Kuulun Tampereen työväen teatterin postituslistalle ja tänään sain tarjouksen: huomenna klo 14.00 näytökseen Parasta ennen lippu hintaan 10 euroa (ovh 25 euroa). Soitin vanhemmalle siskolleni ja toimitin hänet hakemaan liput heti kun lippumyymälä aukeaa. Toivottavasti pääsemme näytökseen.

Päivän onnistumiset:

1. Työpäivä kului mukavasti

2. Uusi työtilaus torstaiksi

3. Hyvä tarjous teatterilipuista