Tampereella pyryttää lunta nyt oikein kunnolla. Hieno juttu: piha on nyt niin siisti! Huomenna onkin mielenkiintoinen ajokeli.

Aamulla olin Ruotulassa ja ihan ajallaan. Perheen isä tuli kotiinsa ennen lähtöäni. Kehuin hänelle kuinka perheen koira on hyvin kasvatettu, eli tottelee hyvin. Mies lähti ulkoiluttamaan koiraa ja pyysi siltä kaikki temput: tassua, istu ja vielä hihnan kuljetus. Hyvin toimi! Perheen pojalta ostin kannatuksen vuoksi Partiolaisten joulukalenterin kuudella eurolla.

Kävin syömässä Kalevan ABC:llä. Porsaanleike pekonilla oli hyvää ja hinta oli 12,90. Ehdin Pyynikille ajoissa. Perheen mies oli minua vastassa. Siivous ihan OK. Petasin, imuroin, moppasin ja pyyhin pölyt. Vessa kiiltää käyntini jälkeen. Yllätyksenä puhdistin myös mikrouunin. Uskon että asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Illalla tutkailin uutta nettisivustoa. Yritykseni nettisivua on tehty kuin Iisakin kirkkoa. Nyt se on loppusilausta vailla. Minun pitää vielä saada itsestäni hyvä valokuva sivustolle. Siinähän on tavoitetta!

Päivän onnistumiset:

1. Uuni lämmitetty hyvillä koivuhaloilla

2. Hyvä työpäivä

3. Lumipyry on jees